Een goede bouwtekening

Een goede bouwtekening vinden is in de meeste gevallen erg lastig. Vooral als je op zoek bent naar een specifiek gerichte bouwtekening. Daarom hebben we de bouwtekeningen van Fred die voor elke vakman of klusser zeer voordelig beschikbaar zijn. In het pakket zitten een aantal extra bonus artikelen die je met deze actie er bij krijgt! In de eerste instantie krijg je uiteraard wel meer dan 10.000 bouwtekeningen in je bezit, maar er komt nog meer. 

Een software pakket voor bouwtekeningen

De eerste bonus is de cad software die je gratis er bij krijgt. Met deze software hoef je niet langer dure CAD software aan te schaffen voor € 150,- of meer.. Maar kun je voortaan wel CAD bestanden openen en aanpassen! Dit krijg je er gewoon bij om alle goede bouwtekeningen in te zien en eventueel te kunnen aanpassen.

 

 

Een steigerhouten tuinmeubelen gids gratis

Steigerhouten-tuinmeubelen-goede-bouwtekening

Indien je de bouwtekeningen van Fred gekocht hebt krijg je deze steigerhouten tuinmeubelen gids er ook nog eens gratis bij. Een paar van mijn klanten hebben deze gids gebruikt om een bedrijf op te starten in steigerhouten meubelen. We zijn van plan om deze gids apart te gaan verkopen voor €37,- aangezien er veel vraag naar is. In ieder geval krijg je deze er nu nog gratis bij.

Wees er wel snel bij zodra deze deal afgelopen is zal deze niet langer meer in de bonus zitten en apart los gekocht moeten worden.

De normale prijs is €37,- , maar nu nog GRATIS in het pakket als extra bonus!

Doe het zelf bouwkundige benamingen

Ook in de bonus zit het pakket met alle belangrijke bouwkundige benamingen eenvoudig stap voor stap uitgelegd. Over bijvoorbeeld bouwvergunningen, dragende muren, funderingsplaten en nog veel belangrijke benamingen komen in deze versie aan bod. De normale prijs is €17,- , maar zit ook volledig in het pakket indien je deze aanschaft voor €67,-. Je kunt er direct mee aan de slag.  

 

Het Lidmaatschap voor goede bouwtekeningen

Wanneer je het pakket met bouwtekeningen koopt, dan betekent dat niet dat je deze eenmalig kunt downloaden en als bijvoorbeeld je computer crasht je weer opnieuw kunt gaan betalen! Je kunt dus ook ten alle tijden bij de documenten en bouwtekeningen via de link die je per e-mail krijgt toegestuurd.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Online Bouwtekening

AANBIEDING!

Met wel meer dan 10.000 handige bouwtekeningen