Zelf kinderspeeltoestellen maken?

Zelf kinderspeeltoestellen maken?Zelf-kinderspeeltoestellen-maken

Wat zullen jouw kinderen trots op je zijn als jij ze hun nieuwe schommel, zandbak of boomhut laat zien. Helemaal als ze horen dat jij deze speeltoestellen met je eigen handen gemaakt hebt. Tegenwoordig wordt er steeds minder buiten gespeeld en dat is zonde want buitenspelen verhoogt de weerstand van kinderen en verbetert de motoriek. Ook komen er geluksstofjes zoals dopamine vrij wanneer kinderen in de buitenlucht spelen. Een eigen stoere boomhut kan geen enkel kind weerstaan. Ook zullen ze uren speelplezier beleven aan een schommel of zandbak. Je kunt deze natuurlijk kant en klaar kopen maar je kunt ze ook eenvoudig zelf maken. Als je maar de juiste bouwtekeningen hebt.

Veiligheid staat vooropZelfgemaakte-schommel-veilig

De belangrijkste eis aan kinderspeeltoestellen is dat deze veilig zijn. Dankzij de bouwtekeningen van Fred ben jij ervan verzekerd dat de speeltoestellen die jij zelf maakt veilig zijn voor jouw kinderen. Daarnaast kun je een ruime keuze maken uit verschillende bouwtekeningen. Zo zit er altijd een bouwtekening bij die qua stijl precies past binnen jouw tuin. Het hout geeft de speeltoestellen een warme uitstraling. Om de levensduur van jouw speeltoestellen te verhogen is het aan te raden om deze minimaal een keer per jaar te verven of te beitsen.

 

Wil je zelf een schommel, boomhut of zandbak maken maar weet je niet waar je moet beginnen?

Zelf-een-boomhut-maken

Een goede voorbereiding is het halve werk. Als jij de bouwtekeningen van Fred gebruikt is deze voorbereiding al voor je gedaan. Er is namelijk een handige materialenlijst toegevoegd waardoor je in een oogopslag kunt zien welke materialen je aan moet schaffen. Dit voorkomt dat je halverwege erachter komt dat je twee planken mist. En voorkomt tevens dat je onnodig geld uitgeeft aan materiaal wat je niet nodig hebt. Ook over het bouwproces van de speeltoestellen hoef je niet na te denken. De bouwtekening leid je er moeiteloos stap voor stap doorheen. Zelfs als je weinig kluservaring hebt en ook voor de gevorderde klusser is de bouwtekening erg handig. De meeste bouwtekeningen die online te vinden zijn bevatten geen of incorrecte maatvoering wat erg veel frustratie oplevert. Dit gaat jou met de bouwtekeningen van Fred niet gebeuren.

De voordelen van zelf kinderspeeltoestellen maken

Niets is leuker dan jouw kinderen te verrassen met een zelfgemaakte boomhut. De lach op het gezicht van je kinderen is onbetaalbaar. Het is ontspannend om met je handen bezig te zijn en iets moois voor je kinderen te creëren en er zijn meer voordelen aan het zelf maken van een boomhut, schommel of zandbak:

  • Het bespaart geld, zelf maken is goedkoper dan laten maken je betaald immers geen arbeidsloon
  • Jouw speeltoestellen gaan lang mee omdat ze van hoge kwaliteit zijn en qua ontwerp stevig in elkaar zitten
  • De kinderspeeltoestellen stimuleren jouw kinderen om meer buiten te spelen wat een positieve bijdrage levert aan hun welzijn en gezondheid
  • Voor ontwerp van de boomhut, zandbak en schommel kun je een design kiezen wat perfect aansluit bij de behoeftes van jouw kinderen en het ontwerp van jouw tuin

Kun je niet wachten om de handen uit de mouwen te steken? De direct toepasbare bouwtekeningen voor kinderspeeltoestellen waaronder een schommel, zandbak en een boomhut vind je in het complete bouwtekeningen pakket van Fred. Naast deze bouwtekeningen bevat het pakket maar liefst 10.000 bouwtekeningen voor zowel buiten als binnen. Zo kunnen jouw kinderen buiten spelen op hun nieuwe speeltoestellen terwijl jij je vermaakt met het vervaardigen van do it yourself klusprojecten. Lees alles over Freds bouwtekeningen pakket.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Online Bouwtekening

AANBIEDING!

Met wel meer dan 10.000 handige bouwtekeningen