Zelf een Kapstok maken

Deze praktische bouwtekening lukt het gegarandeerd.

Een kapstok is onmisbaar in iedere hal, ideaal om jassen en truien overzichtelijk op te hangen. Het kan nog een hele uitdaging zijn om een kapstok te vinden die perfect in jouw interieur past en qua maatvoering perfect in jouw hal past. Zelf een kapstok maken biedt de uitkomst. Zo kun je zelf een keuze maken qua materialen die je gebruikt.

Je wilt een kapstok maken van hout maar je weet niet waar je moet beginnen?Zelf-een-kapstok-maken

Het vinden van een goede bouwtekening voor een kapstok is vaak erg lastig. Bij gratis online tekeningen ontbreken vaak de juiste afmetingen en goede instructies. Met als gevolg dat je enthousiast aan de slag gaat met zagen en je vervolgens je hout weg kunt gooien omdat de maatvoeringen totaal niet kloppen. Dit gaat jou niet gebeuren. De bouwtekeningen van Fred bieden namelijk de perfecte oplossing. De praktische bouwtekeningen voor zowel staande kapstokken als wandkapstokken nemen je stap voor stap mee in het bouwproces van jouw eigen kapstok. De bouwtekeningen zijn uiteraard voorzien van de juiste afmetingen en geven duidelijk weer welke materialen je nodig hebt. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden wat je enorm veel tijd bespaart. Zelf een kapstok maken was nog nooit zo makkelijk.

Kies je voor een staande kapstok of een wandkapstok?

Het grote voordeel van een staande kapstok is dat je deze kan verplaatsen, echter neemt een staande kapstok meer ruimte in beslag dan een wandkapstok. Een wandkapstok past in vrijwel iedere hal. De keuze is afhankelijk qua ruimte en persoonlijke voorkeur. Bouwtekeningen voor beide soorten kapstokken zijn opgenomen in het bouwtekeningen pakket. Unieke ontwerpen die functionaliteit met een prachtig design combineren. Een zelfgemaakte houten kapstok geeft jouw hal een warme uitstraling die ervoor zorgt dat gasten zich gelijk welkom voelen zodra ze jouw woning binnenstappen.

Zelf een kapstok maken als onderdeel van een inloopkast

Ga je zelf een inbouwkast maken? Ook dan zijn de kapstok bouwtekeningen ideaal, zeker wanneer je deze bouwtekeningen voor de kapstokken combineert met de bouwtekeningen voor kasten en rekken. Al deze bouwtekeningen vind je ook in het complete bouwtekeningen pakket. Zo kun je zelfs jouw eigen droom inloopkast zelf creëren.

De voordelen van zelf een kapstok maken

Het geeft veel voldoening om zelf een kapstok te maken, je bent lekker met je handen bezig aan dit Do It Yourself kapstok project terwijl je de geur van het hout ruikt. Daarnaast is een zelfgemaakte kapstok een echte eyecatcher in jouw interieur. Maar er zijn meer voordelen aan het zelf maken van een kapstok:

  • Eigen materiaalkeuze
  • De kapstok kun je in jouw gewenste maat maken
  • De kapstok sluit perfect aan bij jouw interieur
  • Dankzij de unieke bouwtekening maak jij gegarandeerd een stevige kapstok van hoge kwaliteit
  • Daardoor heb je jarenlang lang plezier van deze zelfgemaakte kapstok
  • Zelf een kapstok maken is goedkoper dan een kapstok laten vervaardigen door een meubelmaker

Bestel de kapstok DIY bouwtekeningen, geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde klusser

Door de ruime keuze aan kapstok bouwtekeningen zijn deze zowel bruikbaar als voor de beginnende als de gevorderde klusser. Is dit de eerste keer dat je een kapstok of meubelstuk gaat maken? Ook dan zijn de bouwtekeningen geschikt voor je. Een kapstok is namelijk het perfecte meubelstuk om mee te beginnen. Als je de smaak van het zelf vervaardigen van meubels eenmaal te pakken hebt zullen je handen jeuken om verder aan de slag te gaan. En dat kan, want het bouwtekeningen pakket van Fred is zeer compleet en voor slechts €67,- heb jij al deze praktische bouwtekeningen binnen een klik in jouw mailbox. Zo kun jij direct aan de slag met het maken van jouw droom kapstok! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Online Bouwtekening

AANBIEDING!

Met wel meer dan 10.000 handige bouwtekeningen